Satış Sonrası Hizmetler Sorumlusu

Adecco

Satış Sonrası Hizmetler Sorumlusu

Adecco

İstanbul(Asya)(Ataşehir)

İş Yerinde

İş Yerinde

10 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Bakım / Onarım

Bakım / Onarım

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Bakım / Onarım

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


Adecco Group dünyanın önde gelen İK çözümleri şirketidir. Geleceğin herkes için işe yarar çalışma olanakları ile geleceğine inanıyoruz ve her gün 3,5 milyondan fazla adaya ulaşarak kariyer olanakları sağlıyoruz.


 

60 ülkeden yetenekleri geliştiriyor ve buna uygun isle bir araya getiriyoruz. Bir Fortune Global 500 şirketi olarak, örneklerle liderlik ediyor, ekonomileri besliyor ve daha iyi toplumlar inşa eden ortak bir değer yaratıyoruz.


 

Kapsayıcılık, girişimcilik ve ekip çalışması kültürümüz 34.000 çalışanımızı güçlendiriyor. Great Place to Work® -  Dünyanın En İyi İşverenleri sıralamasında en iyi işverenlerden biri olarak listelenmekten gurur duyuyoruz.


 

Adecco Group AG'nin merkezi İsviçre Zürih'te bulunur ve SIX İsviçre Borsasında (ADEN) listelenir ve dokuz global lider marka tarafından desteklenir: Adecco, Adia, Badenoch + Clark, General Assembly, Lee Hecht Harrison, Modis, Pontoon, Spring Professional, and Hired.


 


Danışmanlığını yapmakta olduğumuz “Sıhhi Tesisat” sektöründe faaliyet gösteren, global müşterimizde hizmet vermek üzere “Satış Sonrası Hizmetler Sorumlusu'' arıyoruz.·        


 


GENEL NİTELİKLER 

Meslek Liseleri ve/veya Üniversitelerin ilgili alanlarından mezun olmalıdır.

Teknik Servis ve Satış Sonrası Hizmetler ile ilgili yasal mevzuatı bilmeli, Sektörde faaliyet gösteren firmalarda ilgili alanlarda en az 3 yıl çalışmış olmalıdır.

Satış sonrası hizmet ve teknik servis kapsamında iletişim kuracağı gerçek ve tüzel kişilerle kurum itibarına uygun üslup ve konuşma becerisine sahip olmalıdır.

İyi derecede İngilizce bilmelidir.

İyi seviyede MS Office, CRM programları bilgisi olmalıdır.

(Tercihen) firmanın faaliyet konusuna hâkim olmalı, organizasyon, yönlendirme, planlama, koordinasyon, lojistik ve tedarik, pazarlama konusunda bilgi ve deneyime sahip olmalıdır.


GÖREV TANIMLARI


•    Piyasadaki teknik servis ve satış sonrası hizmet konularındaki gelişmeleri takip eder ve sektörel araştırmalar yapar.


•    Mimarlar, bayiler, teknik personelin; marka/ürünlerle ilgili montaj, teknik bilgi ve ürün çeşitlerine yönelik tüm sorularına ve aynı şekilde teknik servislerin montaj, malzeme kodu, stok ve garantili onarım şartı gibi tüm sorularına cevap verir. Cevapların sonuçlarını takip eder. Teknik servislere, belli periyotlarla ürün, malzeme ve kod bilgisi verir.


•    Son kullanıcılara, bayilere, mimarlara ve arızalı Geberit ürünü olan kullanıcılara teknik servis ihtiyaçlarını karşılamak üzere teknik servis yönlendirmesi yapar; bu yönlendirmenin sonuçlarını takip eder.


•    Teknik servis ekiplerinin yönetim ve kontrollerinin belli düzen ve sistem içinde gerçekleştirir. Teknik servislerin garanti işlemlerinin takibi ve kontrolünü; teknik servis tarafından değiştirilen parçanın ekspertizini yapar. Aylık periyotlarla, teknik ekiplerin yaptıkları garanti formlarının takibini gerçekleştirir; garantili onarımların uygunluğunu kontrol eder ve değişen malzemelerin kontrolünü yapar.


•    Teknik servisler ile ilgili müşteri memnuniyetini takip eder, bu memnuniyetin artmasını sağlayacak öneriler geliştirir ve yöneticisi ile paylaşır. Gerçekleştirilecek işlemler için müşterilerden alınması gereken sözleşme, taahhütname ve evrak gibi belgeleri kurum düzenlemeleri çerçevesinde, hukuksal gerekleri yerine getirilerek müşterilerden alınmasını sağlar.


•    Saha alanında, şantiyelerde yapılan çalışmalara, mekanik ekiplerine montaj ve ürün eğitimi verir. Yıllık periyotlarla yapılan, Teknik Servis toplantıları için gerekli bildirimleri yapar, malzemeleri hazırlar ve toplantı organizasyonuna destek verir. Yıl içinde gerektiği durumlarda yeni ve mevcut Teknik Servisler için organize edilecek eğitimlerle ilgili gerekli bildirimleri yapar ve malzemeleri hazırlar; organizasyonun gerçekleşmesine destek verir.


•    Teknik servislerin ürün ve malzeme siparişlerinin düzenli olarak sisteme girişlerini sağlar.


•    Bayi showroom alanlarına ürün montajı yapar ve/veya mekândaki arızalı ürünlerin onarımını yapar.


•    Call Center Firması iletişim sorumlusu olarak firma ile iletişimi sağlar.


•    Servis Portal Uygulamasının, Call Center ve Teknik Servis Firmaları tarafından aktif ve verimli kullanılmasını ve bu program ile müşterilere hizmet verilmesini sağlar.


•    Teknik servislerle ilgili raporları ve Teknik Servis ekibinin denetim kontrol raporunu hazırlar. Garantili onarım formlarının aylık raporlamalarını gerçekleştirir.


•    Gerekli hallerde ofis içi bilgi işlem destek konularına yardımcı olur, şirket dış işlemlerini yürütür (devlet daireleri, banka işlemleri vb.)


•    Merkez ofis binasının bakım ve onarımı ile teknik ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlar, bakım anlaşmalarını yaptırır.

 


 


Adecco, İşkur'un denetiminde 09.11.2022 tarihli 442 No'lu lisans sahibi özel istihdam bürosudur.

Aday Kriterleri

2 - 5 yıl arası
Lise(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : Orta, Yazma : Orta, Konuşma : Orta)

Satış Sonrası Hizmetler Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Sonrası Hizmetler Sorumlusu Satış Sonrası Hizmetler Sorumlusu Maaşları Satış Sonrası Hizmetler Sorumlusu Nasıl Olunur? Satış Sonrası Hizmetler Sorumlusu Nedir? Satış Sonrası Hizmetler Sorumlusu İş İlanları

İnsan Kaynakları Danışmanlığı

Hakkımızda

ADECCO insan kaynakları konusunda tüm istihdam hizmetlerini ve danışmanlık çözümlerini global iş piyasasına tanıtan özel istihdam bürosudur . 75 ülked

Şirket Sayfasına Git

Satış Sonrası Hizmetler Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Sonrası Hizmetler Sorumlusu Satış Sonrası Hizmetler Sorumlusu Maaşları Satış Sonrası Hizmetler Sorumlusu Nasıl Olunur? Satış Sonrası Hizmetler Sorumlusu Nedir? Satış Sonrası Hizmetler Sorumlusu İş İlanları