Konya(Selçuklu, Meram)

İş Yerinde

İş Yerinde

5 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Eğitim

Eğitim

Başvuru Sayısı

88 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

88 başvuru

Departman

Eğitim

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Anadolu Gelişim Okulları'nda 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında Görev Alacak Rehber Öğretmenler Arıyoruz!

Görev Tanımı:

Anadolu Gelişim Okulları olarak, dinamik ve yenilikçi eğitim kadromuza katılmak üzere yetenekli ve özverili rehber öğretmenleri arıyoruz. Çocuklarımızın eğitim hayatına değer katacak, modern eğitim yöntemlerini benimsemiş ve teknolojiyi etkin kullanabilen öğretmen adaylarını bekliyoruz.

Aranan Nitelikler:

  • Üniversitelerin Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü mezunu
  • Rehber öğretmenliği alanında deneyimli (tercihen özel okul deneyimi)
  • Okulumuzdaki sigara içmeme kültürüne uyum sağlayan
  • Akıllı tahta, fotokopi, bilgisayar gibi teknolojik cihazları kullanabilen ve yenilikçi teknolojileri takip eden
  • Titiz, düzenli, takım çalışmasında ve insan ilişkilerinde başarılı
  • İletişim ve temsil yeteneği güçlü
  • Güncel mesleki gelişmeleri takip eden
  • Sürekli kendini geliştirmeye açık
  • Dikkatli, sabırlı, aidiyet duygusuna sahip ve güler yüzlü
  • Tercihen Konya’da ikamet eden

Neden Anadolu Gelişim Okulları?

  • Gelişim Group’un Bir Parçasıyız: 1995 yılında hazır giyim ve konfeksiyon tekstil üretimi ve ihracatı alanında temelleri atılan Gelişim Group, yenilikçi ve sürdürülebilir girişimleriyle yurt içinde ve yurt dışında global markaların stratejik iş ortağı olarak faaliyet göstermektedir. Eğitim ve enerji alanlarında da yerini alarak ülkemiz için değer üreten bir şirketler grubu haline gelmiştir. Tekstil, enerji ve eğitim konularında faaliyet gösteren Gelişim Group, cirosu, ihracatı, ödediği vergiler ve yarattığı istihdam ile ülkemiz ekonomisine ve çalışma hayatına katkı sağlamaktadır. Gelişim Group'un bir parçası olarak, biz de bu büyük ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.

  • Öğretmene Değer Veriyoruz: Anadolu Gelişim Okulları olarak, öğretmenlerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine büyük önem veriyoruz. Eğitim ve seminerler ile sürekli gelişimlerini desteklerken, çalışma koşullarını iyileştiriyor, sosyal ve kültürel etkinliklerle motivasyonlarını artırıyoruz. Sağlıklı ve dengeli bir iş-yaşam dengesi sunarak, öğretmenlerimizin mutluluğunu ve huzurunu ön planda tutuyoruz.

  • Atatürk’ün İlke ve İnkılaplarıyla: "Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır." sözü ile yol gösterici olarak Atatürk’ün izinde, çağdaş ve özgür bir eğitim anlayışını benimsiyoruz. Öğretmenlerimizin, geleceğin mimarları olduğuna inanıyor ve onlara gereken değeri veriyoruz.

  • Modern ve Donanımlı Tesisler: Teknolojik altyapımız ve modern sınıflarımızla, öğretmenlerimize en iyi çalışma ortamını sağlıyoruz.

  • Pozitif ve Destekleyici Çalışma Ortamı: İnsana değer veren, titiz ve düzenli çalışma prensipleri ile destekleyici bir iş ortamı sunuyoruz. Takım çalışmasının ve iş birliğinin önemini biliyor, birlikte öğrenmenin ve gelişmenin gücüne inanıyoruz.

  • Konya’da İdeal Çalışma Koşulları: Konya’da ikamet eden veya etmeyi düşünen öğretmenlerimiz için ideal çalışma koşulları ve huzurlu bir yaşam ortamı sunuyoruz. Anadolu Gelişim Okulları, sadece bir eğitim kurumu değil, aynı zamanda büyük bir ailenin parçası olmanın gururunu yaşatır.

Eğer siz de bu dinamik ve gelişime açık ailede yer almak istiyorsanız, başvurularınızı bekliyoruz.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli

Rehber Öğretmen pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Rehber Öğretmen Rehber Öğretmen Maaşları Rehber Öğretmen Nasıl Olunur? Rehber Öğretmen Nedir? Rehber Öğretmen İş İlanları
Hakkımızda

ANADOLU GELİŞİM OKULLARI ANONİM ŞİRKETİ HAKKINDA Anadolu Gelişim Okulları olarak 2040'lı yıllarda iş hayatına atılacak olan çocuklarımızın ihtiyaç

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

I. Veri Sorumlusunun Kimliği İşbu Aydınlatma Metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’n

Detaylı Bilgi

Rehber Öğretmen pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Rehber Öğretmen Rehber Öğretmen Maaşları Rehber Öğretmen Nasıl Olunur? Rehber Öğretmen Nedir? Rehber Öğretmen İş İlanları