warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Asya)(Ümraniye)

Hibrit

Hibrit

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

127 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

127 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Şirket Tanıtımı: Merkezi İstanbul Tuzla’da bulunan firmamız, Atlas Copco’nun endüstride basınçlı hava ve gaz çözümleri ile inşaat gibi zorlu şartlar için enerji tekniği grubunda hava, enerji, ışık ve debi çözümleri üreten lider teknolojiye sahip ekipmanlarının çözüm ortağı olarak hizmet vermektedir. Müşteri odaklı, güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinen Hermes Makina, Atlas Copco ekipmanlarının satışını, kiralamasını, satış sonrası yedek parça tedariğini ve teknik servis hizmetlerini, ekipmanların yaşam döngüsü boyunca eksiksiz bir şekilde sunmayı hedeflemektedir. 

Pozisyon Tanımı: Basınçlı hava ve gaz çözümlerinde uzmanlaşacak bir Saha Satış Uzmanı olarak, Atlas Copco ekipmanları ve hizmetlerinin İstanbul ve çevre bölgelerde satış ve pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirerek şirketimizi temsil edeceksiniz. Satış Uzmanı olarak, yeni fırsatları belirlemek, ilişkiler kurmak ve şirketimizin ve Atlas Copco'nun standartlarına uygun olarak satış büyümesini sağlamaktır.

Görev ve Sorumluluklar:

Müşteri Temsilciliği: Şirketimizi ve Atlas Copco'yu en iyi şekilde temsil ederek, mevcut ve potansiyel müşterilerle profesyonel ilişkiler kurmak ve sürdürmek.

Satış ve Pazarlama: Basınçlı hava ve gaz çözümleri için tasarlanmış ürünlerin ve sunduğumuz hizmetlerin İstanbul ve çevre bölgelerde satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütmek. Satış stratejileri geliştirerek pazar payını artırmak.

Fırsat Belirleme: Pazar analizi yaparak yeni iş fırsatlarını belirlemek, potansiyel müşterilerle iletişim kurarak satış hacmini artırmak.

Teknik Destek: Müşterilerin ihtiyaçlarına özel teknik bilgi sağlamak, ürün ve hizmetlerle ilgili sorularını yanıtlamak. Gerekli durumlarda teknik servis ekibi ile koordinasyon sağlamak.

Satış Hedefleri: Şirketin ve Atlas Copco'nun belirlediği satış hedeflerini gerçekleştirmek için planlar yapmak ve uygulamak.

Raporlama: Satış faaliyetleri ve sonuçları hakkında düzenli raporlar hazırlamak, üst yönetime sunmak.

Eğitim ve Gelişim: Atlas Copco'nun ürün ve hizmetleri hakkında sürekli bilgi sahibi olmak, düzenli olarak eğitimlere katılmak ve kendini geliştirmek.

Aranan Nitelikler:

Eğitim: Tercihen mühendislik veya işletme bölümlerinden mezun.

Deneyim: Tercihen benzer sektörde, satış ve pazarlama alanında en az 3 yıl deneyim.

Beceri: Güçlü iletişim ve ikna kabiliyeti, analitik düşünme ve problem çözme yeteneği, müşteri odaklı çalışma prensibi.

Dil: Tercihen orta seviyede İngilizce okuma ve yazma bilgisi.

Diğer: Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olma, manuel vites araç kullanabilmek, iş gereksinimlerine göre seyahat engeli olmaması

Yan Haklar:

  • İş amaçlı kullanım için araç tahsis edilecektir.
  • Satış odaklı komisyon yapısı.
  • Yemek kartı.
  • Gelişen ve büyüyen bir şirkette profesyonel gelişim ve kariyer büyütme fırsatları.
  • Atlas Copco tarafından sağlanan eğitim ve kaynaklara erişim imkanı ile sürekli öğrenme ve gelişim.



Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf
İngilizce(Okuma : Orta, Yazma : Orta, Konuşma : Orta)
B sınıfı

Saha Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Saha Satış Uzmanı Saha Satış Uzmanı Maaşları Saha Satış Uzmanı Nasıl Olunur? Saha Satış Uzmanı Nedir? Saha Satış Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Atlas Copco Distribütörü Hermes MakinaHermes makina şirket kurucusu Ümit Ünsal 22 yıllık Atlas Copco inşaat makinaları kompresör ve jeneratör alanları

Şirket Sayfasına Git

Saha Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Saha Satış Uzmanı Saha Satış Uzmanı Maaşları Saha Satış Uzmanı Nasıl Olunur? Saha Satış Uzmanı Nedir? Saha Satış Uzmanı İş İlanları