Ankara(Çankaya)

İş Yerinde

İş Yerinde

15 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Mühendislik

Mühendislik

Başvuru Sayısı

179 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

179 başvuru

Departman

Mühendislik

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1980 yılında sivil ve askeri haberleşme uygulamalarına yönelik mühendislik hizmetleri vermek üzere kurulan şirketimiz ONUR YÜKSEK TEKNOLOJİ A.Ş. (OYT) 44 yıllık geçmişiyle sektörün öncü firmalardan biri olarak iki temel alanda- iletişim/havacılık teknolojileri ve yenilenebilir enerji teknolojileri- derin uzmanlığa sahiptir. 

Başlangıçta Türk Silahlı Kuvvetleri ve NATO’nun iletişim ihtiyaçlarına odaklanarak, haberleşme sistemlerinin tedariki ve entegrasyonunu üstlenen OYT, zaman içerisinde haberleşme teknolojileri konularında alan uzmanlığını artırmıştır. İletişim ve havacılık teknolojileri konusunda müşterilerine kendi geliştirdiği görev-kritik (gerçek zamanlı haberleşme) sistem çözümlerini sunan OYT; Sesli Haberleşme, Veri Haberleşmesi ve Havacılık Sistem Entegrasyonu alanlarında geliştirdiği yenilikçi çözümler ile sektörün yükselen yıldızı konumunda olarak bugüne değin onun üzerinde ülkede altı yüzden fazla sistem teslimi gerçekleştirmiştir.

2016 Senesinden bu yana T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na kayıtlı AR-GE Merkezi statüsünde olan şirketimiz ayrıca uluslararası arenada birer havacılık otoritesi olan EUROCONTROL, EUROCAE ve FAA gibi kurumların çalışma gruplarındaki varlığıyla havacılık teknolojilerinin ve standartlarının gelişimine katkıda bulunmaktadır. Doğrudan hizmet sunduğumuz ülkemizin göz bebeği kurumlarından Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB), Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Devlet Demir Yolları (TCDD) ve yurtdışıdaki çeşitli havacılık kurumları sektördeki güvenilirliğimizin ve başarımızın birer göstergesidir.

Dünya devleriyle yarışan %100 Türk girişimi olan bir teknoloji şirketi olarak iletişim teknolojileri alanındaki saygın konumumuzu borçlu olduğumuz gerek mühendislik altyapımız gerek tecrübemiz sayesinde, yurtiçi - yurtdışı sivil ve savunma sanayii projesinin ana yüklenicisi statüsünde iş ortağı olmaktan gururluyuz.

OYT ayrıca, 2015 yılında adım attığı enerji sektöründe, bünyesinde bulundurduğu GES portföyüne ilave olarak yenilenebilir enerji teknolojileri alanında proje geliştirme, anahtar teslimi GES (güneş enerji santrali) EPC hizmeti ve şirket içerisinde tasarlanıp geliştirilen güneş takip sistemleri üretimi konularında da tecrübe sahibidir.

44. Yaşımızda insan odaklı süreçleri ve çevik yapısıyla büyümesini sürdüren şirketimiz OYT’nin parçası olmak isteyen genç ve deneyimli profesyonellerle tanışmak için sabırsızlanıyoruz.

  • Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden mezun,
  • Haberleşme projelerinde elektronik donanım tasarım alanlarına aşina,
  • Sayısal devre ve FPGA programlama ve BSP hazırlama konularında bilgili,
  • Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmayan.

 TERCİH EDİLEN DİĞER NİTELİKLER:

  • Linux türevi işletim sistemlerinde çalışma tecrübesi,
  • Bilgi güvenliği konularına aşinalık,
  • Baskı devre kartı tasarım tecrübesi.

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)
Muaf, Yapıldı, Tecilli
B sınıfı

Donanım Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Donanım Mühendisi Donanım Mühendisi Maaşları Donanım Mühendisi Nasıl Olunur? Donanım Mühendisi Nedir? Donanım Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

1980 yılında sivil ve askeri haberleşme uygulamalarına yönelik mühendislik hizmetleri vermek üzere kurulan şirketimiz ONUR YÜKSEK TEKNOLOJİ A.Ş. (OYT)

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU VE İLGİLİ MEVZUAT UYARINCA ÇALIŞAN ADAYLARI İÇİN AYDI

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemekhane, Bireysel Emeklilik.

Donanım Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Donanım Mühendisi Donanım Mühendisi Maaşları Donanım Mühendisi Nasıl Olunur? Donanım Mühendisi Nedir? Donanım Mühendisi İş İlanları