İstanbul(Avr.)(Büyükçekmece)

İş Yerinde

İş Yerinde

22 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

E-Ticaret

E-Ticaret

Başvuru Sayısı

77 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

77 başvuru

Departman

E-Ticaret

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

2001 yılında İstanbul'da bir aile şirketi olarak başladığımız yolculuğumuza, bugün örme (örgü) ve hafif dokuma üretimi ve ihracatında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri olarak devam ediyoruz. Global hazır giyim markalarının ihtiyaçlarını göz önüne alarak, çevre dostu üretim yöntemleriyle oluşturduğumuz kaliteli ve çeşitli ürün portföyümüzle müşterilerimize eksiksiz bir hizmet sunuyoruz. Örme konfeksiyon sektöründeki liderliğimizi, İstanbul firmamızda 200 Tokat üretim firmamızda ise 350 kişilik ekibimiz, 40 yılı aşan tecrübemiz, sürekli yenilediğimiz teknolojimizle birlikte çıktığımız bu yolcukta daha da ilerleyerek sürdürülebilir hedefler doğrultusunda büyümeye devam etmekteyiz.   

Kadın hazır giyim imalatı ve ihracatı yapan firmamızda bizimle kariyer yolculuğuna devam edecek ve Reha Tekstil 'in bir parçası olacak‘’E-Ticaret Uzmanı’’arayışımız bulunmaktadır.

İŞİN TANIMI:

-Markanın çevrimiçi satış kanallarını geliştirmek,takip etmek ve yönetmek. Satış stratejileri oluşturmak ve uygulamak, marka bilinirliği artırmaya ve müşteri deneyimi iyileştirmeye yönelik yöneticisine öneriler geliştirmek ve uygulamak.

-Web sitesindeki ürünlerin açıklamaları, fiyatları, stok durumu ve diğer özelliklerini kontrol etmek. Satışın bulunduğu tüm çevrimiçi kanallarda ürünlerin fotoğraf ve genel detaylarının doğruluğunu takip etmek.

-Web sitesi tasarımı ve geliştirilmesi ile ilgili fikirler üretmek, satış kanallarında içerik yönetimi gerçekleştirmek, reklam kampanyaları yürütmek ve sitenin etkinliği ile performansını izlemek ve iyileştirmek veri analizi ile yöneticilerine raporlamak.

-E-Ticaret faaliyetlerini gerçkleştirirken müşteri bilgilerinin korunması, ödeme yöntemleri, vergi uygulamaları gibi konuların yasal düzenlemelere uygun olmasını sağlamak.

-Ürün seçimi, kampanya özelindeki fiyatlandırma, ürün yerleştirme, promosyonlar ve satış tahminleri yapmak; online kanallardaki tüm gelişim projelerinde yer almak (verimlilik,satış,süreç,içerik,iyileştirme.)

-Sezon çekimleri için prodüksiyon firmalarına görsel talepleri teknik anlamda belirtmek, teklifleri almak ve organizasyonunu yapmak.

-Haftalık olarak tüm ajanslarla durum toplantısı yapmak, gerekli aksiyonları hızlıca yönetimden onay alarak yapmak

-Satış odaklı performans gelişimi için yeni dijital gelişmelerden haberdar olmak, çalışılan ajansları bu doğrultuda yönlendirmek.

-Dijital pazarlama ajansı ile iş birliği içinde olmak, performanslara göre yönlendirme ve düzenlemeler yapmak.

-SEO ajansu ile düzenli çalışma yapmak, rapor almak; SEO ve dijital pazarlama performanslarını aylık olarak yönetime raporlamak.

GENEL NİTELİKLER

-İngilizce okuma,yazma,konuşma iyi derecede olmak.

-En az 5 yıl Tekstil yönetim konusunda ve E-Ticaret pozisyonunda tecrübeli olmak.

-Eğitim seviyesi Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun) mezunu olmak.

-Bilgisayar bilgisi, MS ofis programlarına hakim olmak,; Üretim programı kullanma yetisine sahip olmak.

-Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek.

-En az B sınıfı sürücü ehliyeti olmak.

-Mesleki Kanun, Yönetmelik ve güncel mevzuata hâkim olmak.

-Yurtdışı mevcut müşterilerle ilişkileri güçlendirecek ve yeni müşteriler kazandırabilecek portföye sahip olmak.

-Yabancılara satış konusunda tecrübeli olmak.

-Seyahat engeli olmamak.

Aday Kriterleri

5 - 10 yıl arası
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)
B sınıfı

E-ticaret Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

E-ticaret Uzmanı E-ticaret Uzmanı Maaşları E-ticaret Uzmanı Nasıl Olunur? E-ticaret Uzmanı Nedir? E-ticaret Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Reha Tekstil adıyla 2001 yılında İstanbul'da bir aile şirketi olarak başladığımız yolculuğumuza, bugün örme (örgü) ve hafif dokuma üretimi ve ihracatı

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında BilgilendirmeDeğerli Müşterimiz, Tedarikçi

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Servis, Yemekhane.

E-ticaret Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

E-ticaret Uzmanı E-ticaret Uzmanı Maaşları E-ticaret Uzmanı Nasıl Olunur? E-ticaret Uzmanı Nedir? E-ticaret Uzmanı İş İlanları